Dos dels grans plaers de la vida fusionats a través d’una experiència única en què gràcies a la col·laboració de la xocolata maker Iván Pascual, descobrirem els diferents secrets de l’origen del cacau, i de com els diferents matisos poden resultar un maridatge ideal amb alguns dels nostres vins. L’activitat consistirà en una visita al celler, on coneixerem el projecte, i navegarem al món del cacau, a través del concepte bean to bar. Acabarem fent un maridatge dirigit amb quatre cacaus de diferents orígens amb quatre dels nostres vins (dos negres, un blanc i un dolç).
Alfarràs
40€/persona
2 hores 30 minuts
3 hores
Català, castellà i anglès
Dissabtes i diumenges. Altres consultar
El nostre somni, la nostra passió
amb bon gust
com a casa
Ruta del Vi de Lleida | Complex de la Caparrella, 97 | Edifici Gerència. 1ª Planta | 25192 – Lleida | Tel: (+34) 973 264 583 | info@rutadelvidelleida.com