Fusió de plaers: Cacau i vi

blank

Vi i gastronomia

Dos dels grans plaers de la vida fusionats a través d’una experiència única en què gràcies a la col·laboració de la xocolata maker Iván Pascual, descobrirem els diferents secrets de l’origen del cacau, i de com els diferents matisos poden resultar un maridatge ideal amb alguns dels nostres vins. L’activitat consistirà en una visita al celler, on coneixerem el projecte, i navegarem al món del cacau, a través del concepte bean to bar. Acabarem fent un maridatge dirigit amb quatre cacaus de diferents orígens amb quatre dels nostres vins (dos negres, un blanc i un dolç).

Dos dels grans plaers de la vida fusionats a través d’una experiència única en què gràcies a la col·laboració de la xocolata maker Iván Pascual, descobrirem els diferents secrets de l’origen del cacau, i de com els diferents matisos poden resultar un maridatge ideal amb alguns dels nostres vins. L’activitat consistirà en una visita al celler, on coneixerem el projecte, i navegarem al món del cacau, a través del concepte bean to bar. Acabarem fent un maridatge dirigit amb quatre cacaus de diferents orígens amb quatre dels nostres vins (dos negres, un blanc i un dolç).
blank

Vi i gastronomia

blank

Carrer Tamarit, 9

Alfarràs

blank
blank

PREU

40€/persona

blank

Mín. / Màx. visitants

2 hores 30 minuts

blank

Durada de visita

3 hores

blank

IDIOMA

Català, castellà i anglès

blank

HORARI

Dissabtes i diumenges. Altres consultar

COM RESERVAR

blank

TELÈFON

+ 34 690 78 36 78

blank

WEB

https://lagravera.com/

blank

MAIL

enoturismo@lagravera.com

El nostre somni, la nostra passió

COMPLETA LA TEVA EXPERIÈNCIA ENOTURÍSTICA AMB…

blank

RESTAURANTS

amb bon gust

blank

ALLOTJAMENTS

com a casa

LOCALITZACIÓ

MÉS EXPERIÈNCIES DEL CELLER