Donat l’èxit de les dos edicions de primavera, s’han programat durant els mesos d’estiu, del 30 de Juny al 6 de setembre, 19 sopars al restaurants de la Ruta del Vi de Lleida, els quals combinaran la millor oferta gastronòmica amb vins dels cellers de la DO Costers del Segre.
Els sopars s’han programat els dimecres a Lleida ciutat i els divendres a les diferents poblacions del territori.
A la ciutat de Lleida hi participen: Celler del Roser, Crapula, L’Estel de la Mercè, La Huerta i Genial; i al territori: El Claustre del Monestir de les Avellanes, Cal Menut de Belianes, Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues, Restaurant 2007 de La Fuliola i La Solana de Foradada.
Els cellers participants són: Raimat, Mas Garcia Muret, Vinya els Vilars, Lagravera, Analec, Clos Pons, Matallonga, Costers del Sió, Tomàs Cusiné, Cérvoles, i Castell del Remei.
Cal fer la reserva directament a cada restaurant.
L’objectiu d’aquesta campanya és continuar oferint una proposta gastronòmica i enològica de qualitat, enaltint els productes de la nostra terra, així com afavorir la col·laboració entre els cellers i els restaurants de la ruta.
Més informació: www.rutadelvidelleida.cat