PRESENTACIÓ DE LA 28ª EDICIÓ DEL CONCURS JOVES CUINERS ÀNGEL MONCUSÍ

28 de febrer de 2017
blank

El President d’Hostaleria de Lleida, Josep Castellarnau, acompanyat de Natalia Rubio, membre de la junta directiva de la Federació,presenten en roda de premsa la 28ª edició del concurs de cuina JOVES CUINERS ÀNGEL MONCUSÍ. A l’acte, també participen el Director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, Gregori Canalies, i Josep Ramon Cases, en representació de les diferents societats gastronòmiques que elaboraran el Sopar de lliurament de premis.

JOVES CUINERS ÀNGEL MONCUSI, un dels concursos de cuina més antics i consolidats a Catalunya i resta del país, defensa a ultrança la gastronomia de Lleida. La primera edició va tenir lloc al 1989 i des de llavors la seva filosofia no ha canviat: apostar pels joves talents culinaris lleidatans i promoure la seva creativitat mitjançant els excel·lents productes locals que s’utilitzen com a base principal i matèria primera per cuinar al concurs.